VELEPRODAJA

Postanite naš veleprodajni partner

DC BEAUTY je distributer profesionalne šminke i opreme za frizerske salone, salone za uljepšavanje tijela i sve one koji se bave uljepšavanjem i njegom tijela.

Ukoliko želite kupovati za poduzeće kao veleprodajni kupac, također kupovinu možete obaviti preko naše internetske trgovine.

Za sve poslovne subjekte koji su zainteresirani za kupovinu, postupak registracije je isti kao i za građane, uz iznimku što nije moguće napraviti automatsko odobrenje računa. Pri registraciji je potrebno upisati točne podatke o poslovnom subjektu (NAZIV, OIB, podatke odgovorne osobe) te točne kontakt podatke. Nakon što zaprimimo Vašu prijavu, provjerit ćemo ispravnost podataka i, ukoliko su točni, odobriti račun za veleprodajnu internetsku trgovinu. O potvrdi registracije ćemo Vas obavijestiti e-mail porukom.

Popusti se odobravaju temeljem opsega prometa ostvarenoga kod nas. Ukoliko Vam je odobren popust, on će biti vidljiv prilikom kupovine.

Kada se kao poslovni korisnik prijavite u internetsku trgovinu, na proizvodima ćete vidjeti veleprodajne cijene (bez PDV-a) te s uključenim popustom (ukoliko Vam je odobren). Također ćete moći vidjeti izračun cijena i vrijednosti narudžbe izračene u eurima (prema srednjem tečaju HNB-a na dan pregleda).

Kod narudžbe će se također obračunati i popusti. Nakon uspješno napravljene narudžbe na Vašu e-mail adresu će doći ponuda s podacima za uplatu. Za kupljenu robu dobit ćete račun koji glasi na Vaš poslovni subjekt.

REGISTRIRAJTE SE!

Pratite nas na Facebooku