+385 31 214 046

NE PROPUSTI! TJEDNA AKCIJA!

Ne propusti! Tjedna akcija!

Uzimaš poticaj za svoj salon?

ŽELIŠ REALIZIRATI SVOJU POSLOVNU IDEJU?

Ulaskom u Europsku uniju, Republici Hrvatskoj omogućeno je ulaganje u razvoj gospodarstva kroz razne programe. Naša široka ponuda pomoći će vam vaš salon kvalitetnim namještajem, opremom i priborom. Iz tog razloga nadalje ćemo pružiti neke osnove informacije te vas preusmjeriti na stranice koje će vam olakšati prijavu za ostvarivanje sredstava s kojim možete realizirati vašu poslovnu ideju.

Za vas su na raspolaganju sljedeće mjere:

  1. Za otvaranje salona kroz potpore za samozapošljavanje putem HZZ – Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koje možete provjeriti ovdje.
  2. Potpore za razvoj i proširenje poslovanja putem HAMAG BICRO i sve aktualne potpore koja on nudi možete pronaći ovdje.
  3. Potpore koje nude Vaš grad, općina ili županija možete pronaći ovdje.

Za početak potrebno je napraviti poslovni plan gdje će te opisati koja vam je oprema i pribor potrebna za ostvarenje bespovratnih sredstava za otvaranje vašeg frizerskog ili kozmetičkog salona.

Upit i pred narudžbu željene opreme i pribora možete napraviti:

  1. Narudžbom pute web stranice dcbeauty.hr – U svoju narudžbu dodajte artikle koji vas zanimaju te nam u napomeni naznači da je narudžba namijenjena za poticaj.
  2. Putem e-pošte [email protected] – pošalji slike ili šifre artikala koje želiš, i sve ostale podatke koji će korisničkoj podršci pomoći da ti izradi i pošalje ponudu i uvjete.
  3. Putem telefona +385 (31) 214 046, napravi upit i korisničkoj službi pruži potrebne podatke koji će ti shodno tome kreirati ponudu i poslati Vam ju na adresu e-pošte.

Naša korisnička služba napraviti će sve kako bi Vam pružila sve potrebne podatke prilikom narudžbe.

Sve ostale informacije kao što su trajanje mjere i iznos koji se odobrava provjerite na gore navedenim vezama.

Imate pitanje? Pošaljite nam upit putem sljedećeg obrazca. Naša korisnička služba će Vam odgvoriti u najbržem mogućem roku.

Jedini Beauty račun koji ti treba...