+385 31 214 046

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80 €*

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80 €*

AKCIJA

Andrea umjetne trepavice – Deluxe Pack 45 Black – 28023

3,98  uključ. PDV

Price in the last 30 days is the same as current

  • Cijeli set
  • 2 para umjetnih trepavica, aplikator i ljepilo
  • lagano se stavljaju

4 na zalihi

Podijeli:

Andrea deluxe pack umjetne trepavice su vrhunski set koji vam omogućuje da postignete nevjerojatan izgled trepavica. Ovaj paket donosi visokokvalitetne trepavice koje su dizajnirane da istaknu vaše oči s puno volumena i elegancije. Dolazi s 2 para trepavica, aplikatorom i ljepilom za trepavice.

Kako staviti umjetne trepavice:

  1. Priprema: Prije nanošenja trepavica, osigurajte da su vaše prirodne trepavice čiste i suhe. Uklonite svu šminku s očiju i nanesite podlogu ili temelj na kapke kako biste stvorili glatku površinu.
  2. Prilagodba: Provjerite duljinu trepavica u usporedbi s vašim prirodnim trepavicama. Ako su predugačke, prerežite trepavice od vanjskog kuta kako biste postigli željenu duljinu. Ovo će vam pomoći da prilagodite trepavice vašim očima za prirodniji izgled.
  3. Nanošenje ljepila: Uz trepavice dolazi i posebno formulirano ljepilo. Pažljivo nanesite tanki sloj ljepila na traku umjetnih trepavica. Pričekajte nekoliko sekundi da se ljepilo lagano osuši i postane ljepljivo. Budite oprezni da ne koristite previše ljepila kako biste izbjegli neugodnosti ili nepravilan izgled.
  4. Postavljanje: Pomoću aplikatora ili pincete, postavite trepavice blizu korijena svojih prirodnih trepavica. Počnite od vanjskog kuta oka i nježno pritisnite trepavice duž cijele linije trepavica. Pazite da trepavice budu ravnomjerno raspoređene i lijepo postavljene.
  5. Fiksiranje: Nježno pritisnite i držite trepavice nekoliko sekundi kako bi se ljepilo čvrsto spojilo. Osigurajte da su trepavice sigurno pričvršćene na vaše prirodne trepavice.

 

Težina 0,01 kg
Vrsta

Brand

Vrsta trepavica

Boja proizvoda

Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Andrea umjetne trepavice – Deluxe Pack 45 Black – 28023”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...