+385 31 214 046

TVOJ BEAUTY IZBOR

TVOJ BEAUTY IZBOR

Ardell umjetne trepavice – Lift Effect 740

5,40  uključ. PDV

• Suptilan, lagan volumen, srednje dužine
• Lagano prošireni oblik duži je na vanjskom kutu za mekani, krilati učinak
• Neupadljiv, eteričan stil s prirodnom oblinom otvara pogled

69 na zalihi

Podijeli:

Ardell umjetne trepavice Lift Effect su inovativno rješenje za trenutno podizanje i naglašavanje vaših očiju. Njihov poseban dizajn stvara iluziju podignutih trepavica bez potrebe za uvijačem. Ove trepavice su izrađene od kvalitetnih vlakana za prirodan izgled i udobnost. Primjena je jednostavna i brza, pružajući vam efektivno rješenje za dramatičniji izgled u tren oka. Sa Lift Effect trepavicama, vaše oči će zablistati i privući pažnju gdje god da krenete. Transformirajte svoj izgled i istaknite svoju ljepotu uz ove inovativne Ardell trepavice.

Kako staviti umjetne trepavice:

  1. Priprema: Prije nanošenja trepavica, osigurajte da su vaše prirodne trepavice čiste i suhe. Uklonite svu šminku s očiju i nanesite podlogu ili temelj na kapke kako biste stvorili glatku površinu.
  2. Prilagodba: Provjerite duljinu trepavica u usporedbi s vašim prirodnim trepavicama. Ako su predugačke, prerežite trepavice od vanjskog kuta kako biste postigli željenu duljinu. Ovo će vam pomoći da prilagodite trepavice vašim očima za prirodniji izgled.
  3. Nanošenje ljepila: Uz trepavice dolazi i posebno formulirano ljepilo. Pažljivo nanesite tanki sloj ljepila na traku umjetnih trepavica. Pričekajte nekoliko sekundi da se ljepilo lagano osuši i postane ljepljivo. Budite oprezni da ne koristite previše ljepila kako biste izbjegli neugodnosti ili nepravilan izgled.
  4. Postavljanje: Pomoću aplikatora ili pincete, postavite trepavice blizu korijena svojih prirodnih trepavica. Počnite od vanjskog kuta oka i nježno pritisnite trepavice duž cijele linije trepavica. Pazite da trepavice budu ravnomjerno raspoređene i lijepo postavljene.
  5. Fiksiranje: Nježno pritisnite i držite trepavice nekoliko sekundi kako bi se ljepilo čvrsto spojilo. Osigurajte da su trepavice sigurno pričvršćene na vaše prirodne trepavice.
Težina0,02 kg
Boja proizvoda

Brand

Model

Pakiranje

Vrsta

Vrsta trepavica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ardell umjetne trepavice – Lift Effect 740”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...