+385 31 214 046

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80 €*

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80 €*

Ardell umjetne trepavice – Starter Kit Babies – 61166

6,40  uključ. PDV

  • 1 par trepavica
  • ljepilo
  • aplikator

34 na zalihi

Podijeli:

Ardell Starter kit je komplet koji obično uključuje par trepavica, ljepilo i aplikator, idealan za početnike. Kit pruža sve što vam je potrebno za jednostavno nanošenje trepavica. Trepavice su lagane, udobne za nošenje i dizajnirane za prirodan izgled. Ljepilo je dugotrajno i sigurno za upotrebu, osiguravajući čvrsto prianjanje. Aplikator olakšava precizno nanošenje, osiguravajući besprijekoran izgled svaki put. Unaprijedite svoj make-up s Ardell Starter Kitom za jednostavno i profesionalno nanošenje trepavica.

Kako staviti umjetne trepavice:

  1. Priprema: Prije nanošenja trepavica, osigurajte da su vaše prirodne trepavice čiste i suhe. Uklonite svu šminku s očiju i nanesite podlogu ili temelj na kapke kako biste stvorili glatku površinu.
  2. Prilagodba: Provjerite duljinu trepavica u usporedbi s vašim prirodnim trepavicama. Ako su predugačke, prerežite trepavice od vanjskog kuta kako biste postigli željenu duljinu. Ovo će vam pomoći da prilagodite trepavice vašim očima za prirodniji izgled.
  3. Nanošenje ljepila: Uz trepavice dolazi i posebno formulirano ljepilo. Pažljivo nanesite tanki sloj ljepila na traku umjetnih trepavica. Pričekajte nekoliko sekundi da se ljepilo lagano osuši i postane ljepljivo. Budite oprezni da ne koristite previše ljepila kako biste izbjegli neugodnosti ili nepravilan izgled.
  4. Postavljanje: Pomoću aplikatora ili pincete, postavite trepavice blizu korijena svojih prirodnih trepavica. Počnite od vanjskog kuta oka i nježno pritisnite trepavice duž cijele linije trepavica. Pazite da trepavice budu ravnomjerno raspoređene i lijepo postavljene.
  5. Fiksiranje: Nježno pritisnite i držite trepavice nekoliko sekundi kako bi se ljepilo čvrsto spojilo. Osigurajte da su trepavice sigurno pričvršćene na vaše prirodne trepavice.
Težina 0,05 kg
Boja proizvoda

Brand

Model

Pakiranje

Vrsta

Vrsta trepavica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ardell umjetne trepavice – Starter Kit Babies – 61166”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...