+385 31 214 046

TVOJ BEAUTY IZBOR

TVOJ BEAUTY IZBOR

Ardell umjetne trepavice – Twin Pack 101 Demi Black – 61771

10,60  uključ. PDV

  • 2 para trepavica
  • lagano se stavljaju
  • naglasite svoje oči

97 na zalihi

Podijeli:

Ardell umjetne trepavice Twin Pack su praktična i ekonomična opcija za ljubitelje trepavica. Sadrže dva kompleta visokokvalitetnih trepavica, omogućujući višestruku primjenu ili rezervu. Ove trepavice dizajnirane su za različite izglede, od prirodnih do dramatičnih, ovisno o željenom stilu. Twin Pack osigurava da imate dodatni par pri ruci za posebne prigode ili svakodnevno nošenje. Lagane su, udobne i jednostavne za nanošenje, što ih čini pogodnim kako za početnike, tako i za iskusne korisnike. Unaprijedite svoj izgled s Ardell umjetnim trepavicama Twin Pack za raznolike i impresivne izglede očiju.

Kako staviti umjetne trepavice:

  1. Priprema: Prije nanošenja trepavica, osigurajte da su vaše prirodne trepavice čiste i suhe. Uklonite svu šminku s očiju i nanesite podlogu ili temelj na kapke kako biste stvorili glatku površinu.
  2. Prilagodba: Provjerite duljinu trepavica u usporedbi s vašim prirodnim trepavicama. Ako su predugačke, prerežite trepavice od vanjskog kuta kako biste postigli željenu duljinu. Ovo će vam pomoći da prilagodite trepavice vašim očima za prirodniji izgled.
  3. Nanošenje ljepila: Uz trepavice dolazi i posebno formulirano ljepilo. Pažljivo nanesite tanki sloj ljepila na traku umjetnih trepavica. Pričekajte nekoliko sekundi da se ljepilo lagano osuši i postane ljepljivo. Budite oprezni da ne koristite previše ljepila kako biste izbjegli neugodnosti ili nepravilan izgled.
  4. Postavljanje: Pomoću aplikatora ili pincete, postavite trepavice blizu korijena svojih prirodnih trepavica. Počnite od vanjskog kuta oka i nježno pritisnite trepavice duž cijele linije trepavica. Pazite da trepavice budu ravnomjerno raspoređene i lijepo postavljene.
  5. Fiksiranje: Nježno pritisnite i držite trepavice nekoliko sekundi kako bi se ljepilo čvrsto spojilo. Osigurajte da su trepavice sigurno pričvršćene na vaše prirodne trepavice.
Težina0,03 kg
Boja proizvoda

Brand

Model

Vrsta

Vrsta trepavica

Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ardell umjetne trepavice – Twin Pack 101 Demi Black – 61771”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...