+385 31 214 046

TVOJ BEAUTY IZBOR

TVOJ BEAUTY IZBOR

CeraVe čistač nepravilnosti i mrlja, 236 ml – 784054

14,56  uključ. PDV

  • Čistač mrlja sa površine kože
  • Mjesto primjene: Lice
  • Normalna i suha koža
  • Nježno čisti

1 na zalihi

Podijeli:

Cerave Čistać mrlja i nepravilnosti na licu je visokoučinkovit proizvod koji ciljano djeluje na mrlje, nepravilnosti i pigmentaciju kože. Ova posebno formulirana formula sadrži aktivne sastojke koji pomažu u izjednačavanju tena, smanjenju vidljivosti mrlja i poboljšanju cjelokupnog izgleda kože. Sadrži kombinaciju ceramida, vitamina C, niacinamida i biljnih ekstrakata koji djeluju sinergijski kako bi pružili čistu i blistavu kožu.

Cerave Čistać mrlja i nepravilnosti dolazi u praktičnom pakiranju od 236 ml, što omogućuje redovitu upotrebu i dugotrajnu njegu kože.

Kako se koristi:

  1. Priprema: Očistite kožu lica blagim sredstvom za čišćenje i osušite je nježno tapkajući ručnikom.
  2. Doziranje: Uzmite malu količinu Cerave Čistaća mrlja i nepravilnosti na dlan.
  3. Primjena: Nježno nanesite proizvod na mrlje, nepravilnosti ili područja s povećanom pigmentacijom. Fokusirajte se na problematična područja kože.
  4. Blago tapkanje: Blago tapkajte prstima ili koristite vrhove prstiju kako biste utapkali proizvod u kožu. Pazite da ne trljate ili istežete kožu.
  5. Upijanje: Proizvod će se brzo upiti u kožu.
  6. Nastavak rutine: Nastavite s ostatkom rutine njege kože, primjenjujući hidratantni proizvod ili druge proizvode prema potrebi.

Cerave Čistać mrlja i nepravilnosti na licu je idealan za one koji žele ciljano rješenje za mrlje, nepravilnosti ili povećanu pigmentaciju kože. Redovita upotreba ovog proizvoda pomaže u postizanju ravnomjernijeg tena, smanjenju vidljivosti mrlja i poboljšanju cjelokupnog izgleda kože. Uživajte u čistoj i blistavoj koži uz Cerave Čistać mrlja i nepravilnosti.

Težina 0,3 kg
Pakiranje

Brand

Tip kože

,

Vrsta

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CeraVe čistač nepravilnosti i mrlja, 236 ml – 784054”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...