+385 31 214 046

TVOJ BEAUTY IZBOR

TVOJ BEAUTY IZBOR

CeraVe hidratantni losion, 236 ml – 597210

14,23  uključ. PDV

  • Hidratantni losion
  • Mjesto primjene: Lice, tijelo
  • Suha i vrlo suha koža
  • Dubinski hidratizira

1 na zalihi

Podijeli:

Cerave Hidratantni losion je vrhunski proizvod za njegu kože koji pruža intenzivnu hidrataciju i dugotrajnu zaštitu. Formuliran je posebno za suhu i vrlo suhu kožu, kako bi joj pružio optimalnu hidrataciju i obnovu. Ovaj losion sadrži jedinstvenu mješavinu ključnih sastojaka koji zajedno djeluju kako bi umirili, obnovili i ojačali kožnu barijeru, čineći je mekom, glatkom i zdravom.

Dolazi u praktičnom pakiranju od 236 ml, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili za putovanja. Lako se dozira i brzo upija u kožu bez ostavljanja masnih ili ljepljivih tragova, pružajući trenutni osjećaj ugode.

Kako se koristi:

  1. Priprema: Prije nanošenja losiona, temeljito očistite kožu kako biste uklonili nečistoće i višak ulja.
  2. Nanošenje: Nanesite dovoljnu količinu losiona na dlanove i lagano ga razmažite između ruku kako biste zagrijali proizvod.
  3. Primjena: Nježno utrljajte losion na kožu koristeći kružne pokrete. Fokusirajte se na suhe ili problematične dijelove kože, poput laktova, koljena ili pete.
  4. Upijanje: Losion će se brzo upiti u kožu, pružajući trenutnu hidrataciju i mekoću. Nastavite s ostalom rutinom njege kože ili se obucite nakon nanošenja losiona.

Preporučuje se redovita upotreba Cerave Hidratantnog losiona kako biste održali kožu hidratiziranom i zaštićenom tijekom cijelog dana. Koristite ga ujutro i navečer ili po potrebi, ovisno o individualnim potrebama vaše kože. Osjetit ćete kako vaša koža postaje meka, glatka i podatna uz svaki nanošenje Cerave Hidratantnog losiona.

Težina 0,3 kg
Pakiranje

Brand

Tip kože

,

Vrsta

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CeraVe hidratantni losion, 236 ml – 597210”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...