+385 31 214 046

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80 €*

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 80 €*

SUPER YOUTHAIR KREMA ZA TONIRANJE SIJEDE KOSE – 104600

7,30  uključ. PDV

Sredstvo za toniranje kose s jedinstvenom formulom koja postupno mijenja boju kose u boju mlađeg izgleda. Koriste ga tisuće muškaraca širom svijeta kako bi im pomoglo da postignu mlađi izgled. Ne sadrži boje ili perokside, ne ostavlja mrlje na koži i odjeći. Youthair vam omogućava da sami odaberete koliko tona želite dodati svojoj kosi. Razliku ćete početi uviđati za samo nekoliko tjedana. Kosa će pored toga izgledati zdravije i punije. Posebni sastojci za oblikovanje formulirani su tako da osiguravaju savršeno stiliziranje i kontrolu, tako da vaša frizura stoji na mjestu bez učvršćivajućih gelova ili sprejeva. Prikladno za žene i muškarce.

Nema na zalihi

Podijeli:

UPOZORENJE:

Sadrži olovni acetat. Samo za vanjsku uporabu. Držite izvan dohvata djece. Ne koristite za bojenje brkova, brade, trepavica ili kose na bilo kojem dijelu tijela, osim na vlasištu. Vodite računa da sredstvo ne dospije u oči i izbjegavajte dodir s posjekotinama ili ogrebotinama. Pažljivo slijedite upute i temeljito operite ruke nakon svake primjene.

Upute za upotrebu:

Prije upotrebe dobro protresite. Šamponirajte kosu. Regenerator nije potrebno koristiti budući da Youthair sadrži regeneratore koji pomažu u postizanju sjaja. Potpuno osušite kosu ručnikom. Kosa mora biti dovoljno suha prije nanošenja Youthair-a. Dnevno nanosite malu količinu pomoću češlja ili četke za ravnomjerno raspoređivanje. Da biste postigli brže rezultate, kosu nemojte prati šamponom više od jednom tjedno. Često šamponiranje rezultira sporijim, postupnijim promjenama. Također se preporučuje koristiti blagi šampon umjesto njegujućeg ili ljekovitog šampona koji mogu ostaviti slojeve na kosi i tako usporiti postupak. Nakon što postignete željenu boju, koristite ovo sredstvo dva puta tjedno za održavanje boje. Kako biste održali određeni ton na odabranim područjima, izbjegavajte primjenu na tim područjima.

Pojedinačni rezultati mogu varirati. Nakon upotrebe temeljito operite ruke. Ne miješajte sredstvo s drugim proizvodima za oblikovanje.

Težina 0,3 kg
Brand

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SUPER YOUTHAIR KREMA ZA TONIRANJE SIJEDE KOSE – 104600”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...