+385 31 214 046

TVOJ BEAUTY IZBOR

TVOJ BEAUTY IZBOR

Načini plaćanja

NAČINI PLAĆANJA

I.Plaćanje pouzećem / prilikom preuzimanja pošiljke – najkorišteniji i najdraži oblik plaćanja i prikupa pošiljke kod kupca. Kurirska služba će vašu pošiljku dostaviti na željenu adresu, a vi kao kupac platiti dogovoreni iznos.

II.Plaćanje općom uplatnicom(virmanom) / internet bankarstvom – nakon što je ste potvrdili narudžbu, putem e-mail adrese dobiti ćete dokument (potvrda narudžbe ili ponuda) po kojem je potrebno unaprijed uplatiti iznos u korist našeg bankovnog računa.

Uplata se vrši u korist našeg računa Addiko banke:  HR1625000091101495009

 Napomena prilikom uplate na račun:

  1. Potrebno je upisati broj dokumenta koji ćete primiti putem e pošte.
  2. Ako vas banka zatraži poziv na broj, potrebno je upisati datum kada se obavlja uplata (npr. 25012023)

Bitno je naznačiti sve potrebne podatke kako bi vašu uplatu povezali s vašom narudžbom te da samim time vaša pošiljka što ranije pristigne na vašu adresu.

III.Plaćanje karticama online – ako ste odabrali način plaćanja putem kartice, nakon što naručite robu, automatski ćemo vas preusmjeriti na HT Pay Way sustav za plaćanje.

Debitni i kreditnim karticama je trenutno su moguće samo jednokratne uplate i to sljedećim navedenim karticama:

Sigurnost plaćanja karticama

HT Pay Way certificirani je partner po PCI DSS sigurnosnim standardima najviše kategorije, posjeduje Certifikat Level 1 za Payment Gateway / Switch usluge i primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla). Kartični podaci prosljeđuju se šifrirano od vašeg web preglednika do banke koja je izdala vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o vašoj platnoj kartici.

Svi vaši bankovni i podaci kartice i sve ostale prikupljene informacije smatraju se bankovna tajna i tretira ih se u skladu s tim. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima.

Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Pri plaćanju karticama koje koriste 3D Secure program vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Izjava o konverziji

Vaš iznos i sve ostale cijene moći ćete mijenjati u druge valute koji će biti informativnog karaktera, no naplata će se isključivo vršiti preračunavanjem u valutu EURO (€) prema trenutnom deviznom tečaju Hrvatske narodne banke (HNB).

Imate pitanje? Pošaljite nam upit putem sljedećeg obrazca. Naša korisnička služba će Vam odgvoriti u najbržem mogućem roku.

Jedini Beauty račun koji ti treba...