+385 31 214 046

TVOJ BEAUTY IZBOR

TVOJ BEAUTY IZBOR

CeraVe hidratantna emulzija za čišćenje, 236 ml – 597180

11,19  uključ. PDV

  • Hidratantna emulzija za čišćenje kože
  • Mjesto primjene: Lice, tijelo
  • Normalna i suha koža
  • Čisti i hidratizira

1 na zalihi

Podijeli:

Cerave Hidratantna emulzija za čišćenje je visokokvalitetan proizvod koji pruža nježno i temeljito čišćenje kože, istovremeno pružajući hidrataciju i zaštitu. Ova blaga emulzija formulirana je za normalnu i suhu kožu, kako bi nježno uklonila nečistoće, make-up i višak ulja, ostavljajući kožu svježom, mekom i hidratiziranom.

Dolazi u praktičnom pakiranju od 236 ml, što je idealno za svakodnevnu upotrebu kod kuće ili na putovanjima. Sadrži pažljivo odabrane sastojke koji pomažu u jačanju kožne barijere i održavanju optimalne hidratacije. Bez mirisa i bez parabena, ova emulzija je nježna prema koži i pogodna za sve tipove kože.

Kako se koristi:

  1. Priprema: Navlažite lice mlakom vodom kako biste pripremili kožu za čišćenje.
  2. Doziranje: Istisnite malu količinu Cerave Hidratantne emulzije na dlan ili na pamučnu blazinicu.
  3. Primjena: Nježno umasirajte emulziju na kožu koristeći kružne pokrete. Fokusirajte se na problematična područja ili mjesta s make-upom.
  4. Uklanjanje: Isperite emulziju s lica mlakom vodom ili je uklonite pamučnom blazinicom. Ponovite postupak ako je potrebno.
  5. Sušenje: Lagano tapkajte lice mekim ručnikom kako biste uklonili višak vlage. Nemojte trljati kožu kako biste izbjegli iritaciju.
  6. Nastavak rutine: Nastavite s ostalom rutinom njege kože, primjenjujući hidratantni losion ili druge proizvode prema potrebi.

Preporučuje se upotreba Cerave Hidratantne emulzije za čišćenje ujutro i navečer kako biste održali kožu čistom, hidratiziranom i zdravom. Ova nježna emulzija ne isušuje kožu, već joj pruža potrebnu hidrataciju i zaštitu. Uz redovitu upotrebu, primijetit ćete da vaša koža postaje čista, svježa i podatna, spremna za ostale proizvode njege kože koje koristite.

Težina0,3 kg
Pakiranje

Brand

Tip kože

,

Vrsta

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CeraVe hidratantna emulzija za čišćenje, 236 ml – 597180”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Jedini Beauty račun koji ti treba...